• Posezení na zahradě

    Tipy, které vám zpříjemní posezení na zahradě

    , 0 komentářů

    Teplé letní večery doslova vybízejí k příjemnému posezení na zahradě. Jak si takové večery ještě více zpříjemnit? Máme pro vás několik atraktivních tipů.

  • Několik tipů, jak se starat o zahradu, aby vám ji každý záviděl

    , 0 komentářů

    Léto je obdobím, kdy je zahrada nejkrásnější, můžeme si ji konečně užít a také se můžeme výsledky naší celoroční práce pochlubit. Ať už máme klasickou venkovskou zahradu osázenou pivoňkami a růžemi, nebo moderní zahradu, která se vyznačuje jednoduchostí a střídmostí, zahrada se nám za naši péči vždy odvděčí.

  • Romantické i moderní venkovní LED osvětlení.

    Při rekonstrukci zahrady nezapomeňte na nové venkovní osvícení

    , 0 komentářů

    V létě cítí člověk příval energie a má více volna, které chce trávit venku. Ideální kombinace pro rekonstrukci zahrady. K ní jako třešnička na dort patří romantické, moderní, účelné venkovní osvětlení, na které se nesmí zapomenout a řešit až na závěr.

  • Jak si půjčují podnikatelé?

    Jak si půjčují podnikatelé?

    , 0 komentářů

    V soukromém podnikání jde vždy zásadně o dosahování co nejvyšších zisků. To není nic nového pod sluncem. Stejně jako není ničím nějak objevným ani to, že ne vždy je právě takových zisků dosahováno. Někdy podnikání vynáší jenom málo, někdy se jenom s největšími obtížemi drží takzvaně nad vodou a někdy dokonce ani to ne.

  • Aby člověk neživořil

    Aby člověk neživořil

    , 0 komentářů

    Lidé se někdy mají po finanční stránce dobře, někdy ale nikoliv. To záleží na mnoha okolnostech, z nichž jsou některé zapříčiněny dotyčnými osobami samotnými a některé nikoliv. A jistě se mnou budete souhlasit v tom, že ti, kdo nemají peněz tolik, kolik je jich třeba, mají důvod závidět těm, kdo jsou zabezpečeni dostatečně.

  • Zahradní vozík

    Zahradní vozík usnadní práci na zahradě

    , 2 komentáře

    Zahrada je pro jednoho místo, kde si můžete svépomocí vypěstovat mnoho druhů zeleniny a ovoce a ulehčit tak rodinnému rozpočtu. Pro jiného pak prostor zahrady představuje možnost odpočinku a relaxace, rodiče malých dětí ji ocení jako bezpečný prostor, který dětem nabídne možnost bezpečné hry na čerstvém vzduchu.

  • Někdy se nedaří

    Někdy se nedaří

    , 0 komentářů

    Osoby samostatně výdělečně činné si mohou svůj život pochvalovat, to ale jedině v dobách, když mají dostatek zakázek a také dostačující příjmy.

  • Vysoké záhony jsou ideální pro pěstování okrasných rostlin i zeleniny

    Zvyšte životnost vysokého záhonu díky keramzitu

    , 0 komentářů

    Vysoké záhony jsou ideální pro pěstování okrasných rostlin i zeleniny. Rostlinám se v nich skvěle daří díky speciální struktuře vnitřních vrstev, které poskytují vyrovnanější, teplejší mikroklima a zajišťují lepší zásobování vodou i živinami.