• Ilustrace: bazeny-sulc.cz

    Začněte zahradní bazén řešit už teď

    , 0 komentářů

    Postavit si zahradní bazén zapuštěný do země může být skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí užít letní radovánky a osvěžení v pohodlí svého domova.

  • Ohřívejte bazén tepelným čerpadlem a koupejte se po celý rok

    Ohřívejte bazén tepelným čerpadlem a koupejte se po celý rok

    , 0 komentářů

    Máte doma bazén a rádi byste si prodloužili koupací sezonu? Tepelná čerpadla jsou stále populárnějším řešením pro tento účel, přinášejí totiž výhody v podobě efektivity a úspory energie. Jako každý jiný zdroje tepla ale má i své nevýhody. V tomto článku se proto podíváme na výhody a nevýhody používání tepelného čerpadla pro ohřev bazénu a jaké zařízení vybrat.

  • Jak se připravit na výpravu do divočiny - ilustrace: Pixabay.com

    Jak se připravit na výpravu do divočiny?

    , 0 komentářů

    Pobyt v divoké přírodě může být nejen vzrušujícím dobrodružstvím, ale také pořádnou výzvou. Bez ohledu na to, jestli jste outdoorový nadšenec nebo začátečník, správná příprava a výbava je klíčovým prvkem pro bezpečný pobyt v divočině. V tomto článku se podíváme na klíčové aspekty, které byste měli vzít v úvahu při plánování výpravy do divočiny.

  • Provoz bazénu: Je to drahá legrace?

    Provoz bazénu: Je to drahá legrace?

    , 0 komentářů

    Mít krásný bazén je snem mnoha rodin žijících v rodinných domech. Často však podcení náklady na jeho provoz, zejména na filtraci. Jak na to, abyste si mohli váš bazén užívat bez omezení, ale přitom neutratili zbytečně moc peněz z rodinného rozpočtu?

  • Připravte se na sucho a zadržujte vodu

    Klima se mění, připravte se na sucho a zadržujte vodu

    , 0 komentářů

    Sucho je jedním z největších problémů, které nás v budoucnosti čekají. Změny klimatu způsobují, že srážky jsou nepravidelné a nedostatečné. V létě se potýkáme s vysokými teplotami a nedostatkem vody pro zavlažování zahrady, napájení domácích zvířat nebo mytí auta. A naopak se setkáváme s přívalovými dešti, které zaplavují sklepy a kanalizace. Jak se tedy připravit na sucho a zároveň využít přebytečnou vodu?

  • Náklady na provoz bazénu

    Náklady na provoz bazénu

    , 0 komentářů

    Mít krásný bazén je snem mnoha rodin žijících v rodinných domech. Často však podcení náklady na jeho provoz, zejména na filtraci. Bez efektivní filtrace se přitom bazén může velmi rychle stát nevzhlednou a někdy i nebezpečnou zábavou. Jak na to, abyste si mohli váš bazén užívat bez omezení, ale přitom neutratili zbytečně moc peněz z rodinného rozpočtu?

  • Jak si zařídit malý balkon

    Praktické a nevšední inspirace, jak si zařídit malý balkon

    , 0 komentářů

    Ach, balkon. Splněný sen o životě ve městě s propojením na kousek přírody. Většina bytů má však poměrně malé balkony. Jak si zařídit malý balkon? To je vzrušující výzva pro funkčnost balkonového nábytku i estetický dojem dekorací. Nechte se inspirovat a efektivně využijte každý kousek malého prostoru.

  • Jak pečovat o novou zahradu

    Jak pečovat o novou zahradu?

    , 0 komentářů

    Péče o každou zahradu, pokud má vypadat k světu, vyžaduje čas a úsilí. Pokud však budete postupovat systematicky a budete myslet na náročnost údržby už od návrhu zahrady, zvládnete to sami bez pomoci zahradnické firmy. Práce na zahradě vás navíc dokáže uklidnit, stejně jako pocit z dobře odvedené práce, která bude vidět pokaždé, když si na zahradu zajdete odpočinout.

« Předchozí
1
2 3 4 6 7 Další »