• Jak ve skleníku pěstovat nejrůznější ovoce a zeleninu

    Jak ve skleníku pěstovat nejrůznější ovoce a zeleninu

    , 0 komentářů

    Pěstování ovoce a zeleniny ve skleníku je skvělý způsob, jak prodloužit vegetační období a produkovat vysoce kvalitní úrodu po celý rok. Při správném plánování a péči můžete vypěstovat širokou škálu ovoce a zeleniny. Inspirujte se našimi farmářskými a zahrádkářskými tipy.

  • Sekání trávníku

    Sekání trávníku: Jak často a jakými stroji to zvládnout?

    , 0 komentářů

    Zjistěte, jak často sekat trávník pro dokonalý vzhled a zdravý růst. Porovnáme nejlepší sekačky na trhu, včetně benzínových a robotických modelů.

  • Neviditelné obrubníky v okrasné zahradě

    Výhody neviditelných obrubníků v okrasné zahradě

    , 0 komentářů

    Neviditelný obrubník v sobě kombinuje vlastnosti jako trvanlivost, bezúdržbovost, rychlost a jednoduchost pokládky s cenovou dostupností. V článku se dozvíte o hlavních výhodách tohoto řešení.

  • Kouzelné podzimní bydlení

    Kouzelné podzimní bydlení: 5 tipů, jak přinést podzim do interiéru

    , 0 komentářů

    Oranžové a žluté listy, sychravé počasí a vrstvení oblečení nám dávají jasně najevo, že podzim je tady. Toto krásné magické období si ovšem nemusíte užívat jen venku. Klidně jej můžete přinést i do své domácnosti. Toužíte po podzimním interiéru, ze kterého bude sálat pravá domácí atmosféra a příjemné teplo? Máme pro vás 5 praktických tipů.

  • Vstupní bonusy pro sportovní sázení: Bonusové akce sázkových kanceláří

    Vstupní bonusy pro sportovní sázení: Bonusové akce sázkových kanceláří

    , 0 komentářů

    Ve světě online sázení je nekonečné množství stránek a kanceláří, které můžete vyzkoušet. Mezi těmi nejlepšími najdete také skvělé možnosti bonusů a akcí pro nové hráče. Vstupní bonusy jsou tím, co v dnešní době rozhoduje o tom, zda si hráči vyberou specifickou stránku nebo ne. Co je dobré o vstupních bonusech vědět a jak poznat ty nejlepší nabídky?

  • Tipy na podzimní posílení imunity

    Podzimní zahrada: Tipy, jak ji využít na posílení imunity

    , 0 komentářů

    Zahrada je plná pokladů, díky kterým můžete posílit svou imunitu. S příchodem podzimu nastává ten pravý čas, kdy byste svému imunitnímu systému měli věnovat největší péči. Díky několika bylinkám a potravinám ze zahrady zvládnete posílit organismus a odolat nachlazení a virózám typickým pro podzimní období.

  • Bydlete nezávisle na energiích

    , 0 komentářů

    Dnešní technologie umožňuje realizaci energeticky úsporného bydlení a rozvoj soběstačné výstavby. Vyšší stavební náklady jsou kompenzovány úsporami při provozu autonomní budovy. Pokrok navíc dělá to, co bylo dříve řešením jen pro vyvolené, dnes je dostupné v mnohem větším měřítku.

  • Pistácie

    Pistácie: od zasazení, zpracování až k vám domů na stůl

    , 0 komentářů

    Pistácie patří k vůbec nejoblíbenějším druhům ořechů. Jde o zdravou pochutinu s velice různorodým využitím. Víte ale, co vše se musí odehrát, než se dostane pistácie k vám na stůl?