Uvědomili jste si, že vás už nebaví čekat dlouhé fronty na koupališti, abyste se mohli osvěžit nebo vás otravuje si kupovat, co každý rok nový nafukovací bazén, který nevydrží? Proto je jasnou volbou kvalitní zapuštěný zahradní bazén od firmy Bazény Šulc, který potěší celou rodinu.



Kdy začít s plánováním? 

Pokud se rozhodnete pro stavbu zahradního bazénu, je nejlepší začít, co nejdříve, než začne hlavní koupací sezóna. Často příprava a realizace bývá časově náročná. Měli bychom přemýšlet i nad tím, že nám musí zbýt čas na vysetí trávy kolem bazénu nebo popřípadě dodělání venkovní bazénové dlažby, terasy kolem bazénu či venkovní osvětlení k bazénu. Zahradě bychom měli ponechat dostatek času, aby se před letní sezónou měla možnost vzpamatovat od výkopových a jiných prací, které se okolo bazénu dělaly.

Co vše zajistit?

Hlavním úkolem bude najít si správné místo na naší zahradě, kde bychom chtěli mít zahradní bazén umístěný. Mějme na mysli, že chceme mít soukromí, tak aby nás nikdo nerušil při vodních radovánkách. Také nezapomeňme na jeho okolí, které je důležité pro zastřešení, komponenty k bazénu a relaxační zónu, kam můžeme dát lehátka.

Zahradní bazén - bazeny-sulc.cz

Pokud už víme, kde zahradní bazén budeme mít, je na čase se zamyslet jaký bazén budeme chtít. Firma Bazény Šulc vyrábí kvalitní obdélníkové plastové bazény s kulatými rohy v různých velikostech na přání zákazníka. Pro dobrou stabilitu jsou bazény vyztuženy venkovním žebrováním. Bazény se vyrábí ve dvou barevných variantách v modré barvě Caribic a bílé barvě. Plastové schodiště, které se nachází uvnitř bazénu má protiskluzový materiál a je podbetované, z tohoto důvodu, aby se schodiště neprohýbalo.

Pokud Vás tyto informace zaujaly a rádi byste se dozvěděli o zahradních bazénech od Šulce více, rozklikněte odkaz v horní části článku.