Soutěž byla ukončena a výherci kontaktováni. V červenci 2021 byla průměrná délka slunečního svitu v ČR 227 hodin, což je tedy správná odpověď na druhou soutěžní otázku. Děkujeme za přízeň!

Pravidla soutěže:
  1. Pošlete nám na e-mail soutez@zahrada-centrum.cz odpověď na dvě následující otázky:
    • O kolik procent zlepšuje Escube klíčivost a zesílení kořenového systému? Odpověď na tuto otázku najdete na www.escube.eu
    • Tipněte si, jaká bude v červenci průměrná délka slunečního svitu (kolik hodin za měsíc celkem svítilo slunce) v České republice?
  2. Registrujte si odběr našeho zahradního newsletteru (v patičce tohoto webu) nebo olajkujte naši Facebookovou stránku https://www.facebook.com/Zahradacentrum.cz


V první polovině srpna budou osloveni 4 výherci, kteří zdarma obdrží BIO půdní přípravek od firmy Escube.



 

ESCUBE je na českém trhu unikátem. Jedná se v podstatě o energetický nápoj pro rostliny, který v sobě pojí více funkcí: pomáhá rostlinám získat více živin a efektivně je využívat, vyživuje samotnou půdu a pomáhají jí zadržovat vodu. Tento podpůrný půdní prostředek je navíc ekologicky rozložitelný a nezatěžuje půdu a životní prostředí. Je tak vhodný i pro pěstování potravin v BIO kvalitě. 

Přípravky ESCUBE GARDEN STROMY jsou určené k sázení a údržbě jak okrasných, tak i ovocných stromů, keřů a trvalek.  Prostředek podporuje klíčivost a rozvoj kořenového systému a snižuje spotřebu závlahové vody a hnojiv. Tím přispívá ke zlepšení vitality stromů a k lepší a chutnější úrodě ovoce. Díky přípravkům ESCUBE bude vaše zahrada zdravější a krásnější! 

Více informací najdete na www.escube.eu