Zpracování a skladování plodin
Jak se správně starat o plodiny ze zahrádky sklizené tak, aby dlouho vydržely; postupy zpracování.Sušení měsíčku
Podobné příspěvky
-
Jak sušit mimózu
Otázka: Je možné sušit mimózu? Pokud ano, poradíte mi, jak si nejlépe počínat? -
Dobromysl se zlatými listy
Otázka:Na skalce léta pěstuji nízkou dobromysl s téměř zlatě zbarvenými lístky. Voní velmi pěkně, ale nejsem si jistá, zda ji mohu také používat v kuchyni, podobně jako klasickou dobromysl.
-
Nejlepší čas pro sklizeň šalvěje
Otázka:Kdy je nejvhodnější sklízet šalvěj? Ráda bych si nějakou nasušila i na zimu. Díky, Lucka.
-
Co dělat, aby sklizené ředkvičky nevadly?
Otázka: Dobrý den, když sklidím ředkvičky a dám je do chladničky, jsou brzo hodně povadlé. Je tomu možné nějak předejít? Děkuji, Blanka.
max./min. teplota
3/0°C
22. Prosinec, Pondělí
-
23. Prosinec, Úterý
max./min. teplota 4/0°C min. přízemní teplota 0.2°C množství srážek 0mm -
24. Prosinec, Středa
max./min. teplota 0/-4°C min. přízemní teplota -5°C množství srážek 0mm -
25. Prosinec, Čtvrtek
max./min. teplota 0/-5°C min. přízemní teplota -5.5°C množství srážek 0mm
