Co je vstupní bonus?

Vstupní bonus je odměnou pro nové hráče, které sázková kancelář vypisuje pro všechny nováčky, kteří se registrují. Tyto bonusy mohou mít mnoho různých forem a také mají své podmínky, dobu platnosti, omezení a maximální nebo minimální sázky. Podmínky obvykle musíte splnit před tím, než si budete moci vybrat vaše výhry získané za pomocí bonusu. 

Informace o těchto podmínkách najdete obvykle na webu nebo v prostředí každé aplikace. Synot Tip aplikace tyto informace umístila do sekce „Podmínky bonusu“. Jaké jsou ty nejčastěji nabízené vstupní bonusy pro sportovní sázení?



  • Sázka bez rizika pro nové hráče
  • Vstupní bonus sázka zdarma
  • Bonus za vklad

Sázka bez rizika pro nové hráče

Tato fráze obecně označuje nabídku, kdy nový registrovaný hráč poprvé uzavře sázku u sázkové kanceláře, a pokud sázku prohraje, bude mu jeho počáteční vklad vrácen ve formě kreditu za sázku "bez rizika". Dvěma nejběžnějšími formami náhrady jsou kredit na webu (známý také jako bonusová hotovost) nebo tradiční kredit na sázku zdarma.

Vstupní bonus sázka zdarma

Jak se liší od výše uvedené sázky bez rizika? Klíčové je, že tento typ "sázky zdarma" žije odděleně od první sázky hráče.

Některé z populárnějších sázkových kanceláří nabízejí dodatečnou nabídku novým hráčům, kteří chtějí začít. Tyto nabídky se mohou lišit kancelář od kanceláře, ale v minulosti zahrnovaly 100% dorovnání sázky, kdy se výše přidělené sázky zdarma rovná výši první sázky hráče, ať už vyhrané nebo prohrané. Jedná se o fantastickou alternativu k typické akci bez rizika, protože hráč v tomto případě může odejít jak se svou výhrou, tak se značnou sázkou zdarma.

Bonus za vklad

Bonus za vklad obvykle přináší hráčům bonusové prostředky ve formě dorovnání prvního vkladu. Funguje to tak, že pokud si u sázkové kanceláře založíte herní účet a provedete první vklad, například 1000 Kč, pak vám sázková kancelář udělí poměrný bonus, například 100%, 75% a podobně. Ve výsledku tak dostanete například 1000 Kč jako bonus a tuto částku můžete využít pro vaše sázky, jakmile splníte požadavky na prosázení.

Požadavky na prosázení odpovídají částce, kterou musíte prosázet (obvykle násobek prvního vkladu), než vám bude bonus připsaný na účet, nebo než si budete moci vybrat výhry s ním spojené.

Legální stránky jako základ

Pokud chcete mít jistotu o podmínkách bonusů, jejich férovosti, pak doporučujeme vždy se držet pouze ověřených sázkových kanceláří, které disponují mezinárodními licencemi herních autorit, nebo mají udělenou licenci od Ministerstva financí ČR. Vyhnete se tak problémům s čerpáním vstupních bonusů, nebo například skrytými podmínkami.