Soutěž byla ukončena a výherci kontaktováni. Na Mezinárodní den dětí 1.6.2017 nás tady bylo celkem 2 734, což je tedy správná odpověď na druhou soutěžní otázku. Děkujeme za přízeň!



Pravidla soutěže:




1) Pošlete nám na e-mail soutez@zahrada-centrum.cz odpověď na následující otázky:

a) Jaký objem nádoby má Tlakový postřikovač Hobby 100? Odpověď na tuto otázku najdete na www.postrikovac.cz

b) Kolik lidí navštíví web zahrada-centrum.cz na Mezinárodní den dětí 1.6.?

2) Registrujte si odběr našeho zahradního newsletteru (v patičce tohoto webu) nebo olajkujte naši Facebookovou stránku https://www.facebook.com/Zahradacentrum.cz


Na začátku června budou osloveni 3 výherci, kteří zdarma obdrží tlakový postřikovač Hobby 100 od firmy postrikovac.cz.

Do 10.6.2017 budou osloveni 3 výherci, kteří do 31.5.2017 zašlou nejpřesnější odpovědi a splní soutěžní úkol. Výběr výherců proběhne následující metodikou: nutnou podmínkou pro zařazení do soutěže je správná odpověď na soutěžní otázku (bod 1a) a současně splnění úkolu (bod 2); následně budou vybráni první 3 soutěžící, kteří se nejvíce přiblíží odhadu počtu návštěv (bod 1b) webu Zahrada-centrum pro den 1.6.2017 podle statistik Google Analytics.

 

Malý ruční postřikovač Gloria Hobby 100 je vyroben pro všestranné využití v domácnosti nebo zahradě. Postřikovač je vyroben z kvalitního pevného plastu s dobrou stabilitou. Ergonomická rukojeť zajišťuje postřikovači jeho pohodlné držení při aplikaci. Plastová nádoba postřikovače má měrku se stupnicí, kde přehledně zjistíte stav náplně.

Partner soutěže: www.postrikovac.cz