
Zpracování a skladování plodin
Jak se správně starat o plodiny ze zahrádky sklizené tak, aby dlouho vydržely; postupy zpracování.Jak sušit mimózu
Podobné příspěvky
-
Dobromysl se zlatými listy
Otázka:Na skalce léta pěstuji nízkou dobromysl s téměř zlatě zbarvenými lístky. Voní velmi pěkně, ale nejsem si jistá, zda ji mohu také používat v kuchyni, podobně jako klasickou dobromysl.
-
Uchování sušeného měsíčku
Otázka:Chtěla bych vědět, jak nejlépe uchovávat usušený měsíček. Nemohu konzumovat alkohol. Lze ho uzavřít do skleněné lahve do temna?
-
Nejlepší čas pro sklizeň šalvěje
Otázka:Kdy je nejvhodnější sklízet šalvěj? Ráda bych si nějakou nasušila i na zimu. Díky, Lucka.
-
Co dělat, aby sklizené ředkvičky nevadly?
Otázka: Dobrý den, když sklidím ředkvičky a dám je do chladničky, jsou brzo hodně povadlé. Je tomu možné nějak předejít? Děkuji, Blanka.
max./min. teplota
20/0°C
22. Březen, Středa
-
23. Březen, Čtvrtek
max./min. teplota 20/5°C min. přízemní teplota 5°C množství srážek 0mm -
24. Březen, Pátek
max./min. teplota 20/9°C min. přízemní teplota 8°C množství srážek 0.5mm -
25. Březen, Sobota
max./min. teplota 13/4°C min. přízemní teplota 4°C množství srážek 0.2mm