Ať už upřednostňujete jakékoliv využití zahrady, nikdy se to neobejde bez práce a celkové údržby. Práce na zahradě je během roku mnoho a každé roční období si vyžaduje trochu jinou péči. K dostání je mnoho různého nářadí nebo strojů, které vám tuto práci ulehčí. Mezi méně známé nebo opomíjené pomocníky patří zahradní vozík.



Přestože zahradní vozík nepatří k běžnému vybavení, může vám v péči pomoci a nahradí více známé kolečko, které své využití najde spíše na stavbách. Zahradní vozíky jsou k dostání v mnoha velikostech, nejmenší mají podobu koše na kolečkách, největší jsou pak určené k připojení za malotraktor nebo sekačku.

Tyto vozíky využijete při shrabování listí nebo trávy. Při zakládání skalky díky nim snadno převezete těžké věci jako pytle s hlínou, kůrou, kameny, zahradní dlažbou a mnoho dalšího. Využijete ho i na převážení dřeva k zahradnímu grilu nebo při vytápění domu. V zimě na něm převezete sníh.

Co se designu týká, k dostání jsou klasické plechové nebo levnější plastové vozíky. Dřevěný vozík využijete jako dekoraci. Díky vozíku můžete využít pomoc malých pracantů, pro které je převážení čehokoli na vozíku velká zábava.

Více na: Cenový radar