lilieNázev výstavy je poněkud dlouhý, ale vystihuje všechna hlavní výstavní témata - Výstava květin, zahradních doplňků, drobného zvířectva a ochrany přírody Čimelice 2015. A úctyhodná je i historie této výstavy. Letos zde slavnostně zahájili už 32. ročník!



Součástí pestré přehlídky jsou také bonsaje, kaktusy, orchideje a sukulenty. Nechybí ani bohatý sortiment trvalek, letniček, okrasných dřevin. Na své si přijdou i milovníci paprik a rajčat.

Květinovou část najdete v areálu Zámecké zahrady v Čimelicích. Výstavní expozice letos zaujímají plochu 3 000 metrů čtverečních se představuje se na nich na 60 vystavovatelů. Díky celé řadě aranžovaných expozic můžete získat inspiraci pro vlastní zahradu: Cesta do fantazie, zahradní zátiší ve fotografii Pavla Chlouby, Malebná zákoutí staroanglických zahrad, Tajemství staré stodoly.

Součástí výstavy je také stánkový prodej. Zvlášť velký výběr je mezi dřevinami a trvalkami. Nechybí ani keramika, proutěné výrobky, sušina, osiva, cibuloviny a zahrádkářské potřeby.

Místo konání: Čimelice, zámecká zahrada

Kontakt: www.zahradacimelice.cz

Termín: 20. – 23. srpna 2015, čtvrtek 9 – 18 hodin, pátek – neděle 8 – 18 hodin