Zpracování a skladování plodin
Jak se správně starat o plodiny ze zahrádky sklizené tak, aby dlouho vydržely; postupy zpracování.Využití nahnilých jablek
Mohu použít pro výrobu moštu nahnilá jablka? Pochopitelně za předpokladu, že nahnilou část předem vykrojím?
Podobné příspěvky
-
Záchrana jablek po krupobití
Otázka:Jablka na stromě jsou hodně poničená po silném srpnovém krupobití. Lze je ještě nějak zachránit? Zatím je nelze konzumovat, jsou to totiž podzimní a zimní odrůdy.
-
Nejlepší čas pro sklizeň šalvěje
Otázka:Kdy je nejvhodnější sklízet šalvěj? Ráda bych si nějakou nasušila i na zimu. Díky, Lucka.
-
Co dělat, aby sklizené ředkvičky nevadly?
Otázka: Dobrý den, když sklidím ředkvičky a dám je do chladničky, jsou brzo hodně povadlé. Je tomu možné nějak předejít? Děkuji, Blanka. -
Sušení makovic
Otázka: Kdy je nejvhodnější čas pro sklizeň makovic na sušení? Děkuji, Hanka.
max./min. teplota
6/-2°C
18. Prosinec, Čtvrtek
-
19. Prosinec, Pátek
max./min. teplota 3/-2°C min. přízemní teplota -2°C množství srážek 0mm -
20. Prosinec, Sobota
max./min. teplota 3/0°C min. přízemní teplota -0.8°C množství srážek 0mm -
21. Prosinec, Neděle
max./min. teplota 3/0°C min. přízemní teplota -0.8°C množství srážek 0mm
