Diskuze na téma: Sklizeň křenu

(0hlasů)
Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé
Autor: Nepřihlášený uživatel - Anonym , Vloženo: 04.10. 2013 00:00
Kdy je nejvhodnější čas pro sklizeň křenu?

Autor: Miloslav , Vloženo: 05.10. 2013 00:03
Křen sklízejte pozdě na podzim, po odumření listů (v říjnu až listopadu). Křen opatrně vyryjte, z postranních kořenů si připravte řízky na další rok.  Ve vlhkém písku v chladném sklepě vydrží několik měsíců. Pro konzumaci by kořen neměl být delší než 30-35 cm a v průměru by neměl mít více než 2 cm. Kořeny je možné vyrývat také na jaře.

Používáme cookies za účelem personalizace webu, reklamy a zlepšení našich služeb. Pokračováním souhlasíte s jejich použitím. Více informací OK