
Zpracování a skladování plodin
Jak se správně starat o plodiny ze zahrádky sklizené tak, aby dlouho vydržely; postupy zpracování.Co dělat, aby sklizené ředkvičky nevadly?
Podobné příspěvky
-
Skladování kořenové zeleniny
Otázka: Dobrý den! Proč mi ve sklepě nevydrží kořenová zelenina? Po sklizni jsem mrkev a petržel očistil a omyl vodou. Po osušení jsem ji uložil do sklepa do bedniček naplněných vátinou a zhruba po dvou měsících se začaly objevovat příznaky hniloby. Zbyla mi nahnědlá kašovitá hmota. Děkuji za odpověď. -
Konzumace naklíčených brambor
Otázka:Je možné konzumovat brambory, které začaly klíčit?
-
Nejlepší čas pro sklizeň šalvěje
Otázka:Kdy je nejvhodnější sklízet šalvěj? Ráda bych si nějakou nasušila i na zimu. Díky, Lucka.
-
Sušení makovic
Otázka: Kdy je nejvhodnější čas pro sklizeň makovic na sušení? Děkuji, Hanka.
max./min. teplota
3/-3°C
30. Listopad, Čtvrtek
-
1. Prosinec, Pátek
max./min. teplota 0/-3°C min. přízemní teplota -3°C množství srážek 3.3mm -
2. Prosinec, Sobota
max./min. teplota -1/-5°C min. přízemní teplota -5.8°C množství srážek 2.6mm -
3. Prosinec, Neděle
max./min. teplota -3/-9°C min. přízemní teplota -9.5°C množství srážek 0mm