Zpracování a skladování plodin
Jak se správně starat o plodiny ze zahrádky sklizené tak, aby dlouho vydržely; postupy zpracování.Co dělat, aby sklizené ředkvičky nevadly?
Podobné příspěvky
-
Skladování kořenové zeleniny
Otázka: Dobrý den! Proč mi ve sklepě nevydrží kořenová zelenina? Po sklizni jsem mrkev a petržel očistil a omyl vodou. Po osušení jsem ji uložil do sklepa do bedniček naplněných vátinou a zhruba po dvou měsících se začaly objevovat příznaky hniloby. Zbyla mi nahnědlá kašovitá hmota. Děkuji za odpověď. -
Konzumace naklíčených brambor
Otázka:Je možné konzumovat brambory, které začaly klíčit?
-
Nejlepší čas pro sklizeň šalvěje
Otázka:Kdy je nejvhodnější sklízet šalvěj? Ráda bych si nějakou nasušila i na zimu. Díky, Lucka.
-
Sušení makovic
Otázka: Kdy je nejvhodnější čas pro sklizeň makovic na sušení? Děkuji, Hanka.
max./min. teplota
17/-2°C
19. Březen, Úterý
-
20. Březen, Středa
max./min. teplota 20/0°C min. přízemní teplota -0.8°C množství srážek 0mm -
21. Březen, Čtvrtek
max./min. teplota 17/4°C min. přízemní teplota 4°C množství srážek 0.3mm -
22. Březen, Pátek
max./min. teplota 18/5°C min. přízemní teplota 5°C množství srážek 0mm